Facând parte din prestigioasa Universitate de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganuʺ, Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca este o facultate modernă și dinamică. Medicina din Cluj se distinge prin excelență și grijă pentru pacienti, valori fundamentale enunțate încă de la înființarea Facultății de către fondatorii acesteia, dar prezente și în zilele noastre în munca desfășurată zi de zi și în același timp în strategia de dezvoltare a Facultatății.

Facultatea de Medicină deține Diploma pentru recunoaștere a calității – „Label CIDMEFʺ, un certificat de calitate și performanță care ia în considerare conformitatea procesului educațional cu regulile CIDMEF (Conferința internațională a decanilor și facultăților de medicină de expresie franceză), rețea instituțională a Universității Francofone Agenție (AUF – Agence Universitaire de la Francophonie), care are în prezent 140 de facultăți membre, din 40 de țări, pe 4 continente. Este prima facultate de medicină din Europa Centrală și de Sud-Est care a obținut acest certificat de calitate a procesului educațional.

Cu o infrastructură în expansiune – săli de curs spațioase, laboratoare la nivel european, acces la clinici de succes, biblioteci complet computerizate, noi cămine studențești, cantină pentru studenți, facilități sportive – Facultatea noastră este cea mai reprezentativă din Transilvania, listată în categoria A la nivel național.

Diplomele de absolvire sunt recunoscute atât în ​​Uniunea Europeană, cât și în întreaga lume, ceea ce oferă absolvenților noștri avantajul de a intra pe piața muncii, permițându-le să se adapteze cu ușurință la diferite sisteme de sănătate publice sau private.

Curricula modernă, centrată pe studenți, adaptată modelelor europene, vizează personalizarea dezvoltării profesionale în funcție de aptitudinile și aspirațiile fiecărui tânăr beneficiar. Evaluarea studenților – de la verificările actuale până la examenul de absolvire a licenței – caută răspunsuri relevante atât din punct de vedere teoretic cât și practic. Natura practică a abordării noastre didactice este un atu suplimentar al viziunii noastre formative.

Răsfoiți ghidul de prezentare al Facultății de Medicină 

Brosura rasfoibila

 

 

VĂ AȘTEPTĂM !