Peste 1350 de studenți sunt înscriși la Facultatea de Medicină Dentara dintre care, peste 600 sunt studenți internaționali.

În timp ce culturile și limbile lor ar putea fi diferite, tuturor studenților li se prezintă secretele unei profesii unice care răspunde nevoilor pacientului, le restabilește sănătatea și le redă zâmbetul și fericirea.

Cele 3 linii de studiu, în limbile română, franceză și engleză, permit studenților să se integreze rapid în sistemul educațional specific medicinei dentare.

Învățământul de Stomatologie se cristalizează iniţial ȋn cadrul acestei Facultăţi de Medicină, urmând ca apoi să evolueze şi să se dezvolte ca Facultate bine conturată.

Întemeietorul şi organizatorul învăţământului de stomatologie din Cluj a fost Prof. dr. Gheorghe Bilaşcu, învăţamânt pe care l-a condus ȋn perioada 1919 – 1926. Această catedră – de stomatologie – a fost prima de acest fel în cadrul învăţământului medical din România.

În prezent, Facultatea de Medicină Dentară acreditată european formează, în baza unei curricule europene, specialişti care asigură asistenţă medicală de specialitate. Prin activitatea de cercetare, specialiştii noştri contribuie la dezvoltarea cunoştinţelor teoretice şi practice în domeniul medicinii dentare.

Răsfoiți broșura de prezentare al Facultății de Medicină Dentară

 

(brosura rasfoibila)

 

 

VĂ AȘTEPTĂM !