Facilitati de transport

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca are semnată o convenție cu Compania de Transport Public Cluj-Napoca pentru eliberarea de abonamente de transport gratuite și cu reducere pentru studenții, masteranzii și doctoranzii înscriși în anul universitar 2023-2024.

Abonamentele gratuite și cu reducere se încarcă pe cardul contactless la unul din Punctele de Ticketing. Prima încărcare din fiecare nou an universitar trebuie făcută la un Centru de vânzare carduri, pentru verificarea documentelor solicitate. Abonamentele se pot prelungi ulterior și la Automatele din stații, doar înainte de expirare.

Pentru încărcarea abonamentelor gratuite și cu reducere sunt necesare:

– Cartea de identitate;

– Carnetul vizat pe anul universitar 2023-2024 sau o adeverință emisă de universitate care atestă calitatea de student, forma de învatamant (cu frecvență, buget sau cu taxa) și anul de studiu;

– unul din cardurile nebancare StudCard, ISIC Student, Euro<26Student, OMNIPASS, A Card/A Kártya și City Card (numai pentru punctele 1,3,4,5,6);

– Pentru studenții de la punctul 4 este necesară o copie după certificatul de deces al părintelui sau adeverință care atestă plasamentul.