LABORATOR ANALIZĂ PROTEOMICĂ, ANALIZE MEDIU

Tehnologiile oferite de sistemul AB SCIEX asigură fluxuri de lucru unice pentru aplicații care redefinesc laboratorul de cercetare. Prin valorificarea modulelor și parametrilor spectrometrului de masă cuplat cu sistemul UHPLC, s-au optimizat și se pot dezvolta în continuare proceduri standard de lucru de către cercetătorii noștri, pentru a veni în sprijinul diferitelor aspecte științifice, fiind un sistem ce asigură validarea cu succes a unor rezultate obținute prin alte tehnologii aplicate în cadrul laboratorului.

Indiferent dacă se identifică tipuri de medicamente pentru a trata celulele canceroase, se utilizează ca și tehnologie de monitorizare a dozelor de medicamente imunosupresoare sau se analizează diverse componente pentru a combate alterarea contaminanților, sistemul din dotarea centrului este cea mai bună opțiune pentru aceste aplicații.

În cercetarea din cadrul științelor vieții, sistemul poate fi utilizat cu succes pentru a identifica gene cheie, proteine, lipide și metaboliți. În ceea ce privește testările de mediu, asigură rapid obținerea unor rezultate ce țin de depistarea, identificarea și cuantificarea contaminanților chimici de nivel scăzut, respectând normele internaționale. Este o tehnologie agreată de către autoritățile competente în domeniul medicamentului pentru diagnosticarea in vitro. Pentru industria farmaceutică constituie bază în dezvoltarea unui produs medicamentos nou și certificarea calității acestuia în etapa de producție.

Nu există fișiere.