Technology Transfer Days 2024

Stimați membri ai comunității academice,

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează evenimentul UMF CLUJ TECHNOLOGY TRANSFER DAYS, în cadrul proiectului cu titlul Creșterea performanțelor cercetării științifice, susținerea excelenței în cercetare și a inovării în medicină. Evenimentul va avea loc în perioada 14-15 mai 2024,  în clădirea din Cluj-Napoca, str. Gh. Marinescu nr. 23, parter.

Sub motto-ul Promoting Excellence In Health Innovation evenimentul își propune și în acest an să promoveze excelența în cercetarea, dezvoltarea și inovarea din domeniul sănătății .

Pe parcursul celor două zile vor fi prezentate rezultate ale cercetării desfășurate în cadrul universității noastre – brevete și cereri de brevet – , precum și infrastructura și serviciile oferite de CENTRUL DE CERCETĂRI PENTRU GENOMICĂ FUNCȚIONALĂ, BIOMEDICINĂ ȘI MEDICINĂ TRANSLAȚIONALĂ – Director CS II dr. Ștefan Strilciuc, CENTRUL DE CERCETARE A STRESULUI OXIDATIV ȘI A BIOCOMPATIBILITAȚII UNOR PRODUȘI NATURALI ȘI DE SINTEZĂ – Director Prof. dr. Simona Valeria Clichici; CENTRUL DE CERCETĂRI PENTRU MEDICINĂ AVANSATĂ – MedFUTURE – Director Prof. dr. Cristina Adela Iuga și CENTRUL DE CERCETARE IN REABILITARE ORALA COMPLEXĂ – Director Prof. dr. Ilea Aranka.

În cadrul evenimentului sunt organizate standuri expoziționale pentru a facilita întâlniri între profesioniști și cercetători, în scopul de a încuraja crearea de noi colaborări între mediul privat și cel universitar în domeniul medical.

Mai multe detalii se regăsesc prin accesarea afișului evenimentului, invitației oficiale și  programului. Vă așteptăm cu drag!