Tabără de vară pentru studenți, la Universitatea „McGill” din Montreal, Canada

În perioada 15 iulie-2 august 2024, Universitatea „McGill” din Montreal, cea mai prestigioasă universitate din Canada, și, totodată, una dintre cele mai importante din lume, organizează programul de vară „McGill”, destinat studenților internaționali la medicină. 

Tabăra de vară se adresează persoanelor care au cunoștințe excelente de limba engleză. Programul oferă oportunități de învățare a medicinei clinice după modelul canadian și oferă educație medicală în cadrul unui program academic, practic și de leadership în domeniul sănătății.

Programul din acest an va include prelegeri, ateliere de lucru, exerciții de simulare, vizite la instituții medicale, precum și activități socio-culturale. Vă invităm să găsiți, atașată, broșura evenimentului care cuprinde un program preliminar pe durata a trei săptămâni.

Pentru a asigura o experiență educațională optimă, în program se pot înscrie doar 40 de studenți. 

Anul acesta, procesul de aplicare și recrutare se va desfășura online, accesând siteul oficial al evenimentului. După procesarea datelor, persoanele înscrise vor primi o confirmare pentru a finaliza înregistrarea.

Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați siteul universității canadiene și rețelele de comunicare.