Săptămâna Bobocului Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca 25-29 Septembrie 2023 – Facultatea de Medicină

Dragi studenți,

Bun venit la Facultatea de Medicină!

Universitatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu, Facultatea de Medicină și Organizația Studenților Mediciniști vă invită să participați între 26 și 29 septembrie la Săptămâna Bobocului. În cursul acesteia veți avea o scurtă întâlnire de bun venit cu decanul Facultății de Medicină, vă veți cunoaște tutorii, veți face un tur al universității, iar Organizația Studenților Mediciniști vă va face cunoscuți reprezentanții și proiectele pe care le derulează. Prin aceste activități dorim să vă oferim sprijin să vă integrați mai ușor în viața academică.

În plus, veți avea primele cursuri și seminarii la disciplina Etică și integritate academică. Profesionalism medical. Pentru acestea din urmă, prezența este obligatorie.

Pentru a putea participa la acest eveniment, aceia dintre voi care beneficiază de un loc în căminele universității, vă puteți caza începând de luni 25 septembrie ora 8,00.

Vă așteptăm cu drag!

Decan,
Prof. Dr. Șoimița Mihaela Suciu