PRECAZARE PENTRU STUDENȚII BURSIERI AI STATULUI ROMÂN AN 1 ȘI DOSARE MEDICALE/ SOCIALE PENTRU STUDENȚII AN 1-6

DEPUNERE CERERE PRECAZARE PENTRU STUDENȚII BURSIERI AI STATULUI ROMÂN AN 1 ȘI DOSARE MEDICALE/ SOCIALE PENTRU STUDENȚII AN 1-6, CARE SE ÎNCADREAZĂ LA CAZAREA PE BAZĂ DE DOSAR MEDICAL SAU SOCIAL, ÎN CĂMINELE UNIVERSITĂȚII PENTRU ANUL UNIVERSITAR 2023-2024.

Acestea se depun online prin completarea formularelor de mai jos.

Această perioadă este destinată:

  1. Studenților din anul I – BURSIERI AI STATULUI ROMÂN (BSR)
  2. Dosarelor sociale și medicale – lista cu actele necesare o puteți găsi în descrierea formularului

 

Menționăm că locurile de cazare vor fi arondate în căminele Universității în funcție de disponibilitate și conform notei obținute în urma examenului de admitere (în cazul studenților din anul 1, secția română), respectiv în funcție de media finală obținută după sesiunea de reexaminare 2.

PERIOADA DESTINATĂ COMPLETĂRII FORMULARELOR  este 03 –18 AUGUST 2023.

Formularul va rămâne deschis până vineri, 18 AUGUST 2023, ora 23:59. Orice cerere de precazare depusă după această dată va fi invalidă.

LINK-URI FORMULARE :

  1. ANUL 1 – BURSIERI AI STATULUI ROMÂN
    https://forms.gle/JUYJhtxgX5pCJcqb8
  1. DOSARE MEDICALE/SOCIALE
    https://forms.gle/Uwpbo4eXPrywugXz5

 

STUDENȚII MASTERANZI/DOCTORANZI

Studenții masteranzi sau doctoranzi vor avea posibilitatea de a depune o cerere de cazare în căminele Universității, personal, la Serviciul Social Administrativ, Clădirea UMF, Str. Victor Babes, nr. 8, parter, camera 12.

Cererile se vor depune după afișarea listelor finale de cazare și vor fi aprobate în funcție de numărul de locuri disponibile după finalizarea procesului de cazare în căminele Universității.

 

Vă mulțumim!
COMISIA DE CAZARE