Invitație eveniment de informare ERC la UBB Cluj

Stimate cadre didactice, Stimați cercetători,

Ne face plăcere să vă invităm la un eveniment de informare asupra Programului Consiliul European pentru Cercetare (European Research Council- ERC) ce va avea loc în data de 12 octombrie 2023, de la ora 15:00, în Aula Magna a Universității Babeș-Bolyai. Sesiunea, organizată împreună cu Agenția Executivă a Consiliului European pentru Cercetare (ERCEA) și Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), va prezenta noutățile din Programul de Lucru 2024 al ERC, dar și povești de succes ale participărilor românești în competițiile ERC.

Sesiunea de la Cluj va fi deschisă de prof.dr. Daniel David, Rectorul Universității Babeș-Bolyai, și va continua cu prezentări din partea d-nei Dr. Agnes Kulcsar, Coordonatoare a apelului pentru granturile ERC Synergy (ERCEA), d-nei Dr. Laura Chirilă, Punct Național de Contact pentru Programul ERC (Unitatea NCP @UEFISCDI), d-nei Dr. Mioara Mandea, Director al Departamentului „Coordonare științifică”, Direcția Strategie – Centre National Etudes Spatiale, Paris și cercetător principal (PI) în grantul ERC Synergy GRACEFUL, și d-nei Dr. Alida Gabor (Universitatea Babeș-Bolyai), PI în granturile ERC Starting Grant-INTERTRAP și ERC Consolidator Grant-PROGRESS. Agenda zilei se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri cu caracter practic, care vizează cercetătorii care pregătesc o propunere ERC.

Înregistrarea la eveniment se poate face până în data de 5 octombrie 2023 accesând link-ul https://forms.office.com/e/bfxWf0kRGe .

Evenimenul este unul hibrid, cu excepția sesiunii de întrebări și răspunsuri, care se va adresa cercetătorilor aflați în sală.

 

Cu stimă,
Echipa DepCDI
Departamentul de Cercetare, Dezvoltare si Inovare
Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca
Str. Louis Pasteur, nr. 4, 400349
Tel: 0374-834139, (46), (47), (48), (94), (95)
Email: depcdi@umfcluj.ro