Gala Cercetării Românești – ediția 2024

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării (MCID) lansează cea de-a patra ediție a „Galei Cercetării Românești”, eveniment care premiază excelența în cercetare și recompensează realizările remarcabile ale cercetătorilor români în domeniul științei și tehnologiei.

Pentru prima dată în istoria Galei, MCID acordă 11 premii, fiecare în valoare de 300.000 de lei. Aceste recompense în bani reprezintă cea mai mare recunoaștere financiară acordată cercetătorilor români și sunt menite să susțină proiecte în diverse domenii de cercetare printre care medicină, stiințele vietii și biotehnologii.

Cercetătorii români interesați se pot înscrie în competiție până în 9 februarie, la adresa de e-mail: galacercetarii@mcid.gov.ro.

Rezultatele privind eligibilitatea vor fi publicate în data de 14 februarie, iar selecția finală a premianților va avea loc în 26 februarie 2024.

Detalii despre criterii și procesul de selecție pot fi consultate în Regulamentul de Organizare și Funcționare a programului „Gala Cercetării Românești” și sunt disponibile pe site-ul oficial MCID.

Programul „Gala Cercetării Românești” reprezintă un efort semnificativ pentru consolidarea cercetării științifice în țară și promovarea excelenței în comunitatea științifică românească.

Nu există fișiere.