Eveniment „New Approaches to Address Healthcare Challenges: DIHs for P4 Medicine”

Stimate cadre didactice/cercetatori,

 

Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul „New Approaches to Address Healthcare Challenges: DIHs for P4 Medicine”, ce va avea loc pe 12 iunie 2024, în orașul Cluj-Napoca și online, sub forma unui eveniment hibrid.

 

Evenimentul își propune să adune experți din domeniul sănătății și domenii conexe pentru a explora diverse perspective și abordări diverse referitoare la conceptul P4 în medicină. Evenimentul se bazează pe proiectul DIHsP4_Medicine, care își propune să susțină eforturile Centrelor Europene de Inovare Digitală (EDIHs) de a contribui la promovarea paradigmei P4 în domeniul medical, cât și digitalizarea Sănătății, prin diverse servicii și mecanisme de colaborare în ecosistem.

 

Vă invităm să vă alăturați evenimentului și să contribuiți la discuțiile și activitățile desfășurate în cadrul acestuia. Prin participarea voastră, veți avea oportunitatea de a interacționa cu  EDIH-uri naționale și internaționale, companii și instituții medicale, dar și alte organizații suport ce activează în domeniu, de a explora posibilități de colaborare și de a vă implica în dezvoltarea ecosistemului de inovare din domeniul sănătății.

 

Evenimentul va include și o sesiune de matchmaking, unde veți putea stabili întâlniri fizice sau online cu potențiali parteneri, stakeholderi și alți participanți, utilizând platforma B2Match.

 

Agenda evenimentului o puteți regăsi atașată acestui anunt, iar până la data de 20 Mai 2024 așteptăm confirmarea participării, prin înregistrarea la acest link.

 

Cu stima,

Echipa DepCDI