Evaluarea activității didactice de către studenți, sem. II, a.u. 2023-2024

Dragi studenți,

În perioada 13.05-02.06.2024 se desfășoară evaluarea activității didactice de către studenți, pentru materiile desfășurate în semestrul II al anului universitar 2023-2024.

Fiecare student(ă) primește un link unic și confidențial, în căsuța de e-mail instituțional (…@elearn.umfcluj.ro), pentru a accesa website-ul cu formularele de evaluare a materiilor din acest semestru. Studenții pot completa formulare doar pentru curs, doar pentru lucrări practice/stagii clinice sau amândouă, în funcție de fiecare materie.

Pentru a accesa căsuța instituțională de e-mail (@elearn.umfcluj.ro) utilizați serviciul de e-mail Outlookhttps://outlook.office.com/mail/ ) și introduceți datele folosite pentru Microsoft Teams.

Evaluările sunt confidențiale, răspunsurile oferite neputând fi asociate cu datele personale ale studenților.

Opiniile voastre sunt foarte importante în identificarea măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea activității didactice de la fiecare program de studiu.

Dacă întâmpinați dificultăți în realizarea evaluărilor, sau doriți să ne transmiteți aspecte care au nevoie de modificări, respectiv completări, vă rugăm să trimiteți un mesaj la dep.calitate@umfcluj.ro.

Cu gânduri bune,
Departamentul de Asigurare a Calității