Al 30-lea Congres Științific al Studenților la Medicină are loc între 24 și 26 mai, în Creta, Grecia

Cel de-al 30-lea Congres Științific al Studenților la Medicină din Grecia (ESFIE) și al 18-lea Forum Internațional al Studenților la Medicină și al Medicilor Juniori (International Forum of Medical Students and Junior Doctors – IFMSJD), un eveniment dedicat studenților din domeniul științelor medicale, va avea loc în perioada 24-26 mai 2024, la Centrul Cultural din Heraklion, Creta, în Grecia.

În cadrul congresului se vor desfășura mese rotunde științifice pentru studenții și medicii din toate specialitățile, precum și numeroase ateliere de lucru în cadrul cărora participanții își vor putea îmbunătăți abilitățile practice în probleme medicale actuale.

Mai mult, forumul din acest an își propune să conecteze și să inspire studenții la medicină din întreaga lume, oferindu-le stimuli educaționali și creând, totodată, condițiile necesare pentru o interacțiune cât mai eficientă și productivă.

Participanții vor avea ocazia să asiste la dezbateri de ultimă generație susținute de profesori de renume mondial și echipe multidisciplinare de studenți care își vor prezenta opiniile cu privire la subiecte științifice actuale cu impact global.

De asemenea, vor putea lua parte la dezbateri pe probleme actuale privind domeniul medical, intervenții chirurgicale de ultimă generație transmise în direct, precum și să își prezinte propriile lucrări academice și de cercetare prin prezentări orale și e-postere.

Din programul congresului fac parte și ateliere de lucru inovatoare și diverse competiții de jocuri.

Pentru a vă înregistra la această ediție a congresului puteți să accesați siteul evenimentului și formularul de înscriere.

https://30esfie.gr/en/
https://ets.betterevents.live/registration/30esfie2024-en