Alumni UMFIH este un departament creat în anul 2017, în cadrul arhitecturii interne a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, cu scopul de a implica absolvenții UMF (Alumni), în viața Universității și ulterior încheierii studiilor.

Obiectivele noastre principale pentru perioada 2020 – 2024:

1. Crearea unei platforme ALUMNI UMF, online, care să includă un număr cât mai mare al absolvenților UMF, cu scopul de a facilita dialogul, colaborarea și interacțiunea atât cu Universitatea cât și cu foștii colegi de Facultate
2. Crearea unui eveniment nucleu Alumni, anual, în cadrul căruia să reunim generații de absolvenți
3. Crearea unei reviste Alumni, online și tipar, în care se vor publica noutăți din variate domenii, interviuri cu absolvenți remarcabili precum și informații de interes general
4. Susținerea permanentă a organizațiilor studențești în diferite procese de activitate
5. Susținerea permanentă a absolvenţilor UMF Cluj, atât în desfăsurarea de activități științifice cât și în organizarea reuniunilor de clasă.

Departamentul ALUMNI UMF ne permite să promovăm munca și interesele absolvenților Universității și să fim în permanentă legătură cu dumneavoastră. 

Considerăm că existența acestui departament, care operează constant, transparent și eficient, care inițiază și păstrează comunicarea cu toți absolvenții Universității noastre, români și străini deopotrivă, este necesară în toate Instituțiile Educaționale de nivel European.

Contact:
Diana Chiș
Telefon: 0374 834 256
E-mail: alumniumf@gmail.com

 

Mai multe informații pe: https://alumniumfcluj.com/