ANUNȚ DE CONCURS SELECȚIE PROGRAM INTENSIV MIXT ERASMUS+ PORTUGALIA
Adresat studenților Facultății de Medicină, Programul de studii Radiologie și Imagistică

Dragi studenți,

Vă informăm că aveți posibilitatea de a participa la Programul Intensiv Mixt Erasmus AMELY „Assesment Methods of Medical Image Quality finanțat prin programul Erasmus+, derulat la universitatea gazdă Instituto Politécnico de Lisboa, Escola Superior de Tecnologia da Saúde de Lisboa, (IPL/ESTSL, Portugal).

Programul Intensiv Mixt Erasmus+ este o mobilitate de studiu de scurtă durată, combinată cu o perioadă de mobilitate virtuală. Pentru prezentul apel, perioada de desfășurare a mobilității fizice este 05-11 Septembrie 2024, în Lisabona, Portugalia. Programul presupune și o serie de activități didactice în format online, al căror orar vă va fi comunicat ulterior.

Numărul de locuri disponibile: 5.

Candidaților li se solicită:

  • Să fie înscriși în anul II, specializarea Radiologie și Imagistică
  • Să fie integraliști
  • Să dețină un certificat de competență lingvistică, minim nivelul B2 în limba engleză Candidaților selecționați li se oferă:
  • Sprijin financiar prin Proiectul Erasmus+ al universității noastre în cuantum de 79 Euro/zi.
  • Green travel top-up în valoare de 50 Euro și 2-4 zile de subzistență pentru zile de transport dacă aleg să călătorească cu mijloace de transport green (carpooling, autocar, tren, etc.)
  • Cazare cu tarif special pentru acest eveniment în căminele universității gazdă
  • Dosarele se depun într-un singur fișier PDF, în perioada 29 aprilie – 12 mai 2024, ora 24, exclusiv online, la adresa de e-mail livia.tirziu@umfcluj.ro
  • Studenții cu oportunități reduse (beneficiari de bursă socială pe criterii economice sau medicale) pot beneficia de sprijin financiar suplimentar. Studenții cu nevoi speciale pot beneficia de sprijin financiar suplimentar. Dacă sunteți în una dintre aceste categorii, vă rugăm să includeți în dosarul de candidatură documente doveditoare (de exemplu: adeverință de student care să menționeze că beneficiați de bursă socială).

Dosarul trebuie să conțină:

Situațiile școlare vor fi solicitate de către Biroul Erasmus+ direct la Decanat, pentru toți candidații, în vederea stabilirii statutului de integralist și a întocmirii clasamentului.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție prin e-mail.

Vă dorim succes,
Echipa Erasmus+