Simpozion Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2021

Stimați colegi, dragi colaboratori, avem deosebita plăcere de a va anunţa desfășurarea celei de a 10-a Ediţii a Simpozionului Internaţional de Stomatologie Napoca Biodent 2021, în perioada 5-6 noiembrie 2021, ”Noi provocări ale Cercetării în Stomatologie” (New Challenges in Dental Research).

Simpozionul internațional Napoca Biodent organizat de Facultatea de Medicină Dentară a UMF Iuliu Hațieganu din Cluj-Napoca reunește experienţa ştiinţifică a cercetătorilor din domenii variate, orientate spre studiul proprietăților, metodelor de investigație și indicațiilor biomaterialelor în medicina dentară, tehnologii inovatoare de prelucrare a acestora precum și aplicațiile clinice.

De-a lungul anilor, acest simpozion a devenit o tradiție pentru stomatologi și cercetători deopotrivă, un prilej de schimb de idei și oportunități de colaborare. Accentul pus pe educație în domeniul stomatologiei este, de asemenea, un factor important care a contribuit la consacrarea evenimentului.

Programul, susținut de invitați din țară și strănătate, de cercetători și clinicieni, cadre didactice și doctoranzi, va include conferinţe, comunicări orale și prezentări poster, iar formatul de desfășurare în acest an va fi on-line, datorită condițiilor epidemiologice.

Avem convingerea că prin participarea dumneavoastră veţi aduce o contribuţie importantă reuşitei ştiinţifice a manifestării noastre.