Oportunitate: 6 burse internaționale Master’s Degree in Neurosciences: from the bench to the bedside

Nu ratați oportunitatea de a vă extinde orizonturile academice și profesionale în cadrul unui prestigios program internațional. Institutul de Neuroștiințe din San Juan de Alicante, Spania, oferă până la 6 burse internaționale pentru programul de masterat în Neuroștiințe: de la laborator la patul pacientului (Master’s Degree in Neurosciences: from the bench to the bedside), care se va desfășura în perioada octombrie 2024 – iulie 2025. Cursurile vor fi predate în limba engleză.

Această oportunitate este finanțată prin Programul Severo Ochoa și include:

  • bursă lunară de 800 €;
  • acoperirea integrală a taxelor de școlarizare pentru master, în valoare de aproximativ 2.500 €;
  • bursă de relocare, pentru a vă sprijini în procesul de adaptare în Spania.

Programul este deschis candidaților care dețin o diplomă de licență în domeniile Biologie/Biomedicină, însă și absolvenții altor specializări din cadrul disciplinelor STEM sunt, de asemenea, bineveniți să aplice. Durata cursului este de 10 luni, începând din octombrie 2024 până în iulie 2025, oferind o viziune cuprinzătoare și aplicată asupra neuroștiințelor, de la cercetarea fundamentală până la aspectele clinice.

Termenul limită pentru înscriere este 29 aprilie 2024. Vă invităm să accesați detaliile complete ale acestei oportunități și să aflați mai multe despre procesul de aplicare prin vizitarea site-ului: https://neurotecheu.umh.es/en/2024/03/04/the-instituto-de-neurociencias-umh-csic-opens-the-2024-2025-severo-ochoa-international-scholarships-call-for-pursuing-the-master-in-neuroscience/ sau prin consultarea documentului atașat.