Culegeri de teste și manuale pentru pregătirea admiterii

Începând din 12 februarie 2024, Librăria „Victor Papilian” pune la dispoziția candidaților culegerile de testeediția 2024, necesare pentru pregătirea examenului de admitere la studii universitare de licență.

  • Biologie. Teste pentru admiterea la Facultățile de Medicină și Medicină dentară 69 lei (TVA inclus)
  • Biologie. Teste pentru admiterea la Facultățile de  Asistență medicală, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare  medicală, Radiologie și Imagistică medicală, Tehnică dentară, Nutriție și dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic​ – 42 lei (TVA inclus)
  • Biologie Vegetală. Teste pentru admiterea la Facultatea de Farmacie 50 lei (TVA inclus)
  • Chimie Anorganică. Teste pentru admiterea la Facultatea de Farmacie 61 lei (TVA inclus)
  • Chimie Organică. Teste pentru admiterea la Facultățile de Medicină, Medicină dentară și Farmacie –65 lei (TVA inclus)

Pentru admiterea la programele de studii Medicină și Medicină veți avea nevoie de culegerile de teste de Biologie și Chimie Organică.

Pentru admiterea la programul de studiu Farmacie aveți nevoie de culegerile de teste de Biologie vegetală sau Chimie Organică sau Chimie anorganică (la alegere).

Pentru admiterea la programele de studii Asistență medicală, Balneofiziokinetoterapie și recuperare  medicală, Radiologie și Imagistică medicală, Tehnică dentară, Nutriție și dietetică, Cosmetică medicală și tehnologia produsului cosmetic aveți nevoie de culegerea de teste de Biologie.