Pentru site-ul vechi al Universității vă rugam sa accesați OLD.UMFCLUJ.RO

Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca organizează și în acest an cursuri de pregătire şi examen de simulare a admiterii 2023.

Te pregătești pentru admitere? Alege să îți testezi cunoștințele, să afli pe ce segment de materie trebuie să mai aprofundezi, simte atmosfera unui examen de tip grilă, învață să îți gestionezi emoțiile înainte de admiterea propriu-zisă! Înscrie-te la cursurile de pregătire pentru admitere și la examenul de simulare, care va aduce un plus în pregătirea ta pentru concursul de admitere.

 

Când te poți înscrie?

 • În perioada: 6 martie 2023 – 7 aprilie 2023

Cum te înscrii?

Când au loc cursurile de pregătire?

 • Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor avea loc în zilele 29 aprilie 2023, 6 mai 2023, 13 mai 2023, 20 mai 2023 pe platforma online.
 • Cursurile de pregătire pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică vor avea loc în zilele 13 mai 2023, 20 mai 2023, pe platforma online.
 • Cursurile vor rămâne disponibile pe platformă până la data de 26 mai 2023.

 

Cum poți accesa platforma on-line?

 • Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Medicină, Medicină Dentară și Farmacie, vor fi transmise pe e-mail începând cu data de 26 aprilie 2023.
 • Datele de accesare ale platformei on line, pentru cursurile de pregătire a examenului de simulare, la programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneofiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară și Nutriție Dietetică, vor fi transmise pe e-mail începând cu data de 10 mai 2023.

 

Examenul de simulare a admiterii se va desfășura on site, în amfitetrele univesității, în data de 27 mai 2023.

 

Ce taxe se achitată:

 • Pentru programele de studiu Medicină, Medicină Dentară, Farmacie – Pachet de 4 cursuri + simularea examenului de admitere – 400 lei.
 • Pentru programele de studiu Asistență Medicală Generală, Radiologie și Imagistică, Balneo-Fiziokinetoterapie și Recuperare, Tehnică Dentară, Nutriție și Dietetică – Pachet de 2 cursuri + simularea examenului de admitere – 200 lei.

Cum se achitată taxa:

 • prin ordin de plată, de la orice bancă unde persoana în cauză (sau aparținătorii) are (au) deschis un cont, menționând următoarele:
  Beneficiar: UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca
  Cont IBAN: RO43TREZ21620F330800XXXX,
  Banca: Trezoreria Cluj-Napoca
  CIF (Cod fiscal): 4288047
  Destinaţia Taxei: Simulare Admitere 2023 + Numele și prenumele persoanei înscrisePe ordinul de plată este obligatoriu să menționați numele persoanei care va participa la curs și la simularea examenului, și nu cel al apaținătorului. La destinația taxei se va completa „SIMULARE ADMITERE 2023 + Numele și prenumele persoanei înscrise”.

 

Ai întrebări suplimentare?

Scrie la adresa de e-mail: simulare@umfcluj.ro
sau
Ne poți suna la următoarle numere de telefon 0374-834266

 

Trebuie să fii înscris în baza de date pentru a putea participa la cursuri și la examen!

 

Tematica si bibliografia – Admitere 2023

 

Având la bază Manualul “BARRON’S – ANATOMIE ȘI FIZIOLOGIE UMANĂ pentru admitere la facultățile de medicină”, avem plăcerea să vă semnalăm apariția titlului: Teste de biologie pentru admitere la facultate, ediția I, anul 2023, Editura Medicală Universitară „Iuliu Hațieganu”.

Testele cuprind noţiuni de bază de Anatomie şi Fiziologie care să contribuie la pregătirea candidaţilor pentru admiterea la facultățile de medicină.

Întrebările sunt ordonate pe capitole, ȋn vederea verificării noţiunilor pe etape de studiu, iar ȋntrebările asociative au fost formulate ȋn scopul unei verificări finale.

Dintr-o eroare tehnică, s-a modificat numerotarea de pe coloana a 3-a pentru răspunsurile corecte ale capitolelor IV – V a cărții Teste de biologie pentru admitere la facultate, ediția 2023. Ataşăm numerotarea corectă.

Toate culegerile de teste pentru admitere la programele de studiu ale universității le găsiți la https://libraria.umfcluj.ro/librarie/culegeri-admitere/